Studiekeuzetesten

Meten is weten: een test om de juiste studierichting te bepalen


Oriënteren 
In deze fase kunnen online studiekeuzetesten erg handig zijn. Er zijn veel online testen te vinden om een idee te krijgen naar welke studierichtingen jouw interessen uitgaan.
Echter, online testen zijn in het algemeen erg globaal en kunnen heel gemakkelijk verwarring veroorzaken: te veel, te groot.

FÍLATIM heeft een studie-interessetest die richting geeft aan je keuzeproces. De resultaten uit deze test bespreken wij in een gesprek: op kantoor bij FÍLATIM , thuis bij jou, telefonisch of via skype. De kosten bedragen €125,- en dit is inclusief de rapportage.

Kiezen In een studiekeuzetraject kan FÍLATIM en test of testen inzetten, als dat nodig blijkt te zijn. De gesprekken tussen jou als cliënt en mij als coach zijn de belangrijkste factor in het keuzeproces. Daarnaast zijn er verschillende instrumenten zoals vragenlijsten (wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik), de vraag naar jouw talenten, beroepenonderzoek, de match tussen jouw persoonlijkheid, de studie en het beroep dat jou misschien al voor ogen staat.


FÍLATIM heeft de volgende testen tot zijn beschikking:

  • Persoonlijkheidstest voor jongeren
  • Interesse- en capaciteitentest
  • Studie-interesse test

Meer weten? Neem contact op of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.